Skip to main content

Ny design på Gmail

Nu händer det grejer på Google minsann. Först ny design som de smög ut i dagarna. I tisdags lanserades Google+. Och nu finns det även ny design på Gmail. Man kan ju inte säga att de har inte legat på latsidan sista tiden i alla fall.

Om du använder Gmail som din webbmail kan du ändra till den nya designen här. Google har lagt upp två nya teman som man kan att prova. Från och med igår kommer man kunna se ‘Preview’ och ‘Preview (Dense)’  i fliken Teman i Gmail Inställningarna. Två olika teman för att gränssnittet framöver ska passa olika skärmstorlekar och användarinställningar.

Precis som hela Googles nya look så gillar jag även Gmail. Bra där Google.

One thought on “Ny design på Gmail

  1. jag uppdaterade till den nya versionen i gmail och får det inte att funka så bra alls. Har IE8, men det ska stödjas så vitt jag kan förstå av publicerad info. Jag får meddelande att jag ”verkar ha aktiverat kompatibilitetsvyn för Google.com”, men det har jag inte, när jag tittar efter i verktygsmenyn enligt instruktion som också finns publicerad. bla blir det väldigt trögt att bläddra nedåt i inkorgen och undermappar i inkorgen visas överlagrade uppepå varandra. Väldigt ledsen för att min g-mail inte längre fungerar så bra som den gjorde innan uppdateringen  – eller nästan inte alls skulle jag säga! Hittar inte heller något sätt att komma tillbaka. Detta uppträder på flera olika datorer som jag har testat (Windows Xp och IE8 – senaste uppdateringarna nedladdade).
    Någon som har ett tips – mottages tacksamt!

Kommentera